shadde och shan

Samarbete med Shan Atci – Influencers – Glädje 13 mars 2017

Har under några veckor diskuterat med min vän Shan Atci om ett samarbete kring hans nya show! Var och tittade på honom live på Maffia Comedy och materialet är verkligen helt fantastiskt, det finns en anledning till att han kallas för Shan the Man. Ibland behöver artister och profiler en break, Shan har varit på break, hunnit blivit pappa och självklart börjar han showen med ”jag vet att jag har blivit tjock, ville få det överstökat så nu kan vi gå vidare med showen”.


Jag har en enorm respekt för folk som gör det dom älskar och hittat ett sätt att försörja sig på det.

Det är en konst för sig och att verkligen underhålla folk så länge som dessa komiker lyckas med. En sak jag inte visste var att Shan Atci är den enda i Sverige som varit programledare för både lilla och stora melodifestivalen samma år, det är riktigt roligt och vilken bedrift för en förortskille från Flemingsberg.

Shan är en riktig glädjespridare, varje gång jag träffar honom har han något roligt att berätta och jag ler alltid igenom våra samtal!

Nu jobbar vi tillsammans och jag tror att vi kompletterar varandra riktigt bra. Jag har ett stort kontaktnät som säkerligen skulle vilja göra roliga saker till sina sociala medier, man kan skapa så mycket synlighet och spridning via sina sociala kanaler med hjälp av influencers.

Det har blivit ett buzzword, influencers. Vad innebär det egentligen?

Jo någon som har tillräckligt stor följarbas att dom kan påverka rörelser och mängder av människor.

Jag rekommenderar därför alla som gillar att skratta att titta på videon. Glädje och skratt är två viktiga grundpelare i livet, det är en självklarhet men ibland behöver man faktiskt påminnas om det!

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *