Möte med Autoropa för Lyx.se 27 februari 2017

Idag har jag varit förbi hos Autoropa och pratat samarbete! Vi vill att Lyx ska lyftas några steg och innefatta bilar och självklart inte vilka bilar som helst.

Mclaren, Bentley, Ferrari och Maserati är fantastiska bilar och inom Autoropas ”stall”. Ni som känner mig vet att jag älskar bilar och en sjysst bil är något jag verkligen skulle lägga pengar på. Tittar själv på en Maserati Granturismo just för att jag ändå skjutsar folk en del också, ett baksäte är därför ganska praktiskt och viktigt för mig. En 2 sitsig bil, om ändå riktigt coola så är dom tyvärr sjukt begränsade.

maserati granturismo

Själv kör jag en BMW 5 serie idag och även om jag gillar bilen så är den lite för ”vanlig” för min smak, vill ha något som de flesta andra inte har. Jag gillar bilar som sticker ut och som mullrar lite fint sådär, vi vet ju inte riktigt hur länge mullrande bensinbilar kommer leva kvar då alla billeverantörer börjar förstå vikten i miljövänligare alternativ. Det är självklart fantastiskt att bilbolagen börjar inse att miljövänlighet är viktigt men för oss entusiaster så måste vi också få unna oss bilar som vi drömt om som yngre.

Mötet kändes positivt och vi pratade om att jag/vi eventuellt skulle få tillgång till en Bentley som första bil, antingen en Continenal GT eller en Mulsanne som vi kan skriva lite om och presentera med specifikationer, känsla, lyxfaktor med mera.

bentley continental gt

Så håll i hatten så kanske ni inom kort får läsa på lite om superbilar! 🙂

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *