visningsapp

Visningsapp.se – Vår nya tjänst som förenklar mäklarnas liv 24 februari 2017

För strax över två år sen fick jag en idé om hur man skulle kunna göra lägenhetsvisningar smidigare för mäklare. Jag upplevde att lägenhetsvisningar var så sjukt ANALOGA och att man måste kunna göra det mycket enklare med hjälp av teknik. Gick igenom flödet och voila så skissade jag upp ett koncept.

Nu har vi äntligen produktifierat tjänsten och håller på med beta testing. Alla delar i backend börjar bli klara, integreringar, anpassningar, white label lösningar, distribution, hantering, segmentering, statistik, heatmaps, ios app, android app etc.

Det finns ingen som idag har digitaliserat flödet hela vägen från visning till utskick och budgivning, det har vi gjort. Allt är automatiskt om mäklaren så vill det, vi räknar med att vi kan spara 1-3h av mäklarnas tid vid varje enskild visning.

ipad visningsapp

Kundupplevelsen har vi också tänkt otroligt mycket på, tjänsten får mäklarna att framstå som miljövänliga, högteknologiska och i framkant. Kunderna kan få skräddarsydda visningsblad med deras egna namn på och avslutet mot mäklarna går snabbare och enklare. Det ska vara enkelt att via vårt system göra låneansökningar och liknande också i framtiden.

Det stora arbetet görs på baksidan, det är många kopplingar mot diverse system som behöver klaffa och vi räknar med att vi kommer att behöva koppla mot ytterligare system i framtiden.

Vi har redan blivit erbjudna en investering om 3 miljoner kronor för 10% av tjänsten men har just nu tackat nej till det eftersom att vi känner att vi kan finansiera detta själva till en början, rätt partner är viktigare för oss än pengar just nu. Det är ändå kul att se att någon tror på oss och systemet så pass mycket att dom så tidigt kan ge oss en 30 miljoners värdering.

Vi har 2 säljare som börjar hos oss i nästa vecka som framförallt ska bearbeta större mäklarhus i England och USA. Vi har redan kontakt med en person från Ryan Serhants team i USA.

Systemet är integrerat mot de flesta mäklarsystemen i Sverige, ett system i England och våra utvecklare sitter och bygger på integreringar mot mäklarsystem i USA, Norge och Spanien. Vi kan integrera mot i princip vad som helst.

Vi ser vår största marknad utanför Sverige där många ligger långt efter fortfarande, fula sidor, svårnavigerat och lite information. Glöm inte att Sverige ligger nära 6-7 år före de flesta andra länderna när det kommer till Internet innovation, känsla, utseende och teknik.

Så låt mig presentera https://www.visningsapp.se

Namnet på vår ”engelska tjänst” vill vi inte gå ut med ännu då engelska sidan behöver lite mer tid att filas på.

Vi tar mer än gärna emot feedback från alla, mäklare som icke mäklare.

Jag vill tacka alla som trott på mig och mina kollegor, för ca 9 månader sen startade vi vårt bolag tillsammans och vi springer på fort, vi är totalt snart 10 personer som jobbar ihop vilket känns helt fantastiskt.

Kategorier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *