lyx.se hemsida

Uppköpet av Lyx.se 13 februari 2017

För drygt 4 månader sedan så köpte vi upp Lyx.se, en sajt med otroligt mycket potential. Den tidigare ägaren hade inte längre tid att driva sidan vidare.

Lyx.se har funnits sedan 2012 med som flest ca 8 personer i redaktionen.

När jag ser en möjlighet så tar jag ofta snabba beslut, den tidigare ägaren fanns i vårt nätverk och vi höll just på att bygga funktionalitet till deras nya projekt.

Jag pratade med mina kollegor på We Got Edge, Jonathan och Victor och sa att jag gärna ville att dom skulle gå med mig in i projektet, men att jag annars själv hade köpt sajten. Vi hade en diskussion på ca 30 minuter och sen köpte vi sajten tillsammans.

Målsättningen är att skapa en plattform för varumärken som Lamborghini, Maserati, IWC, Audemars Piguet, Armani, Louis Vuitton etc

Det har varit en bra affär hittills och vi håller just nu på att gå igenom vad vi faktiskt ska göra med konceptet, tycker mig inte veta några riktigt lyxiga plattformar med information om produkter som verkligen är high-end. Det är många som hör av sig och vi har en otroligt duktig chefsredaktör i Johanna Bergström som drivit Lyx.se i många år!

Har ni därför idéer och tankar på samarbeten med oss, tveka inte på att kontakta mig så att vi kan ta diskutera vidare.

Kategorier:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *