Första bloggaren på TV 10 februari 2017

Helt sjukt att jag faktiskt inte bloggat på närmare 10 år.

Förra gången jag bloggade tog det mig till helt otroliga platser. Jag gjorde mitt första tv framträdande, kom in i diverse entreprenörsnätverk och det var verkligen där min entreprenöriella resa började. Destination Million hette projektet, vilken jäkla grej!

Tittar tillbaka på det med glädje i kroppen och ett stort fett smile i ansiktet! Hade låst alla tillgångar på ett konto jag inte kom åt, det var första januari och jag skulle tjäna en miljon på ett år.

Pirrigt, kul och överväldigande, jag hade precis sagt upp mig ifrån ett välbetalt chefsjobb på ett välrenommerat finansbolag där jag hade personalansvar för över 100 personer.

…..Kom långt i det projektet och alla kontakter jag byggde på den tiden har tagit mig till min nuvarande plats. Tacksam för resan, tacksam för att jag vågade säga upp mig ifrån mitt chefsjobb och för att jag haft bra människor runt mig.

Riktar även ett stort tack till den enda personen som faktiskt trodde på mig då! Du är guld värd, utan dig hade jag inte startat det här projektet och hade troligen inte varit där jag är i mitt liv idag.

Letade igenom hårddisken och hittade tv framträdandet, tittar på det och skrattar! Vilka jäkla ord hahahaha, vilken kaxighet!

För mig var detta stort, jag var troligen den första bloggaren på TV.

Bjuder på videon här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *